Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Projeye en elverişli Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı sahih çabucak açılan ve kalaba grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Merdivenin ferahliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size selen verecektir.

Binalarda mevcut yangın bapları ve esas kapıların tarafı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın sineindeki farklı bir oda bapsı da mümkün.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin haza şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Huysuz takdirde hem sineerideki insanın hem bile panik halinde ciğereriye aptal giren insanoğlunun hayatının tehlikeye atılması kabil bir tavır nutuk konusu olmaktadır.

Yangın kapısı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini de tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin imkansız olmasına münasebet olacaktır.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının akla yatkın standartlara ve yönetmeliklere yönlü olup olmadığını belirlemek karınin etiket ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Bu baplar esas olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan Yangın Çıkış Kapısı tutulmak üzere dü gruba ayrılır.

İçeriden hariçarı tamam itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir yüzının münhal olması ve hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve yakışır yükselmek politikamız Yangın Kapısı ile ayrışmaktayız.

120 dakika dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu ürkü takkadak kapının rahatlıkla açılması kucakin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, genellikle A, yangın kapısı B ve C olarak sınıflandırılır.

Report this wiki page