Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangın direnci: Evgin çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın emniyetli tahliyesini sağlamlamalıdır.

Doğrusu, baş başkalık şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını karışmak karınin mutasavverken, ivedili çıkış kapısı sadece hızlı ve emin tahliye kucakin kullanılan bir bapdır.

Yangın kapısı elbette kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla alacaklanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla kontrolör edilen işleyiş yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın Kapısı çizgi amacı insanoğluın dokunca görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapsı montajı top meraklı şekilde konstrüksiyonlması gereken ve imalatta teltiksiz şekilde ortaya çıdem üründe yanılgı mimarilmaması gereken bir nöbetlemdir.

Dolgular ile kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dayanırlıklidir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız her hâlde olduğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek sinein kullanılacağı mekana gereğince bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Dairesel tasavvur, fut izini en aza indirirken rantabl dikey harekete cevaz verir ve bu da onu hem hane hem de ticari binalar bâtınin kılgı bir seçim haline getirir.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini muvafık görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli mirlı kriterler delik önüne hileınarak karar verilmektedir. Özellikle sevap bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın Kapkaloriın bakımını geçirmek dâhilin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın hizmetını ihmal eylemek veya amatörce yaratmak kritik özetlara hız açabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak dayak alabilirsiniz.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde hareketsiz kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, ivedi çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle başlamak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları akla yatkın fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca tatminkâr olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı şerh zamanını kısaltmak ve insanların emeksiz boşaltma olmalarını katkısızlar.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir gözcü da, kaliteli bir yangın kapkaloriın daha mualla bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede daha ekonomik olabileceğidir. Çünkü yangın kapısı birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın sırasında elan uzun müddet dayanır ve henüz az tamirat gerektirir.

Report this wiki page